Kleine Ondernemers Project

Een teamportfolio van 30 pagina's dat leerlingen begeleidt bij het creëren van een 3D-printbedrijf - beschikbaar voor abonnees van The PrintLab Classroom

GRATIS proefperiodeSchrijf je vandaag in

Overzicht

Er is geen twijfel dat 3D-printen enorme golven maakt in bijna elke branche - van architectuur en engineering tot gezondheidszorg, mode en productontwerp. We zien echter ook een steeds groter wordende vaardigheidskloof, die wordt versterkt door het gebrek aan financiering die scholen ontvangen voor edtech-producten. Fondsenwervende activiteiten zoals taartverkoop en evenementen zijn een geweldige manier om geld in te zamelen om technologische apparatuur te kopen, maar stel je voor dat er een alternatieve manier was waarop leerlingen ondernemersvaardigheden leerden tijdens het proces.


Introductie van het Kleine Ondernemers Project - een creatieve reis voor teams van leerlingen, waarbij ze worden geleid door een portfolio van 30 pagina's om een 3D-printbedrijf te creëren. Teams worden uitgedaagd om een rigoureus, onderzoeksproces te doorlopen om een 3D-geprint product te ontwerpen, dat kan worden verkocht aan ouders, lokale bedrijven en de lokale gemeenschap. Naast het ontwerpen van een product, leren de leerlingen over zakelijke aspecten zoals productiekosten en marktonderzoek.

Het project kan worden uitgevoerd als een rollenspel, maar we moedigen docenten aan om een van de bedrijfsplannen die door leerlingen zijn opgesteld, daadwerkelijk te implementeren. Het verdiende geld kan betalen voor filament voor uw 3D-printers of wanneer de leerlingen de verwachtingen overtreffen en genoeg geld inzamelen om meer 3D-printers te kopen. Wij geloven in de ondernemersvaardigheden van uw leerlingen en dat zou u ook moeten doen!

Portfolio Inhoud:

De Opdracht
Product Voorbeelden
Omschrijf je Idee
Teken je Idee
Concept Feedback
Teken je Idee Opnieuw
Marktonderzoek & Strategie
Fabricage Apparatuur
Productconcurrentie
Marketing naar je Doelgroep
Operationele Strategie
Bedrijfsplan Maken
CAD Ontwerp
CAD Ontwerp
Prototype Testen
Feedback Vragen
Kostenanalyse
Schets je Aanpassingen
Ontwerp je Aanpassingen
Print je Model in 3D
Presenteer je Bedrijf

Als u zich inschrijft voor de les, krijgt u volledige toegang tot de leerlingportfolio, die u zo vaak als u wilt kunt afdrukken. Aanvullende stapsgewijze instructies zijn ook opgenomen voor uw referentie.